Monday, 11 February 2013

12.02.2013

Assalamualaikum .. dah lame rasenye tak update blog ni .. sekarang ni aku dah semesta 4 .. lg bbrpe sem je lg nk tamat diploma .. InsyaAllah,dengan izin Allah .. aku akn tamat diploma pd tahun depan 2014 .. sem ni aku ddk seblik dengan kawan2.. alhamdulillah . setakat ni xde pape masalah .. :) cume sem ni xsehappening sem lepas  .. sem lepas aku ddk ngn senior , selalu bergosip dengan dorang .. gelak and berkongsi cerite . but sekarng dorang dah hbs diploma .. to kak nini and kak matun .. sye doakan semoga kakak2 sekalian dpat sambung degree .. miss you .. <3.. tahun ni salah seorang adek ku akan menduduki peperiksaan SPM .. angah doakan kak su berjaya k .. do your best .. and to kakak ku yang akan tamat diploma pd awl bulan 4 ni .. struggle untuk final exam . bak kate org utara  . pulun habis-habisan .. supaye dpt sambung degree di Shah Alam .. :D .. hmm . rase macam tak percaye je smue ni .. aku dah umor 20 tahun, kak su akan mndduki spm ,akak dah nk tamat diploma dan adek rul dah tingkatan 1.. sekarang ni umur sebaye aku pun dah kawin .. Ya Allah .. cepatnye mase berlalu . tapi aku bersyukur masih lagi diberi peluang dan kesempatan untuk hidup .. terima kasih Ya Allah .. tahun ni aku berazam untuk tingkatkan prestasi pembelajaran . aku ingin buat mama abah ngn semue bangga dengan aku dan percaye yang aku juga boleh berjaya mcm orang laen ..dengan care ini yang dapat aku balas jasa mama dan abah .. :)  insyaAllah .. walaupun subjek sem ni agak mencabar , aku akan berusaha untuk mecapai kejayaan .. aminn.... :)
okay lah .. sampai di sini dulu .. wassalam . :)

#mutiara kata untuk berjaya...........
"untuk BERJAYA,kita perlu melatih minda kita untuk melihat peluang-peluang yang ada disekeliling kita. untuk GAGAL,latihlah diri kita melihat halangan-halangan yang ada di depan mata kita ! "

No comments:

Post a Comment